Jette Lund Folketingskandidat Holstebro Kommune – Vestjyllands Storkreds

Min politiske profil har altid haft nogle skarpe omdrejningspunkter, der alle har Danmark og danskerne på førstepladsen. Jeg kæmper for arbejdspladser i Midt- og Vestjylland, fordi vi aldrig må glemme, at de små steder skaber rammen for et land i harmoni. Udflytning af arbejdspladser fra hovedstaden er ikke et overstået kapitel og udflytning af ressourcer i form af uddannelsesinstitutioner er knap nok begyndt. Hvorfor har Aalborg Universitet ikke en gren i Holstebro og hvorfor har Lemvig ikke en Handelshøjskole?
Kvinder og børns rettigheder er truet af muslimsk indvandring og påvirkning. Vi er nødt til at have en absolut nultolerance overfor muslimsk påvirkning af dagligdagen og danske normer, fordi deres kvindeundertrykkende adfærd, deres kriminalitet og antallet af voldtægter af etnisk danske kvinder eksploderer i øjeblikket. Min kamp er for danske børn og danske kvinder og jeg har ingen forståelse for muslimers kvindeundertrykkende adfærd.
Halalslagtning skal ikke foregå i mit og vores Danmark. Nogle går ind for, at det skal mærkes, så vi kan undgå det i kølediskene. At det ikke er sket endnu, er en hån imod vores rettigheder til at undgå at støtte muslimske organisationer, hvis eneste formål er at Danmark skal være et muslimsk kalifat. Danish Crown og mange andre danske virksomheder støtter helt offentligt, at muslimer ønsker Danmark omdannet til et shariaområde, hvor kvinder skal stenes, hvis de bliver voldtaget. Halal slagtning er ikke foreneligt med danske værdier og derfor skal det naturligvis ikke på nogen måde være tilladt i vores Danmark.
En stemme på mig er en stemme på vores Danmark.
Jette Lund
Vestjyllands Storkreds

Se Jettes CV her: CV Jette lund